Body

Beauty is about being comfortable in your own skin

Geniet van een peeling, massage of pakking. Neem even tijd voor jezelf en maak je keuze uit ons assortiment lichaamsbehandelingen.

Onze behandelingen

Peeling lichaam | rug

€ 25 | € 15

Heerlijke mix van minerale zeekristalen met een balsem naar keuze op basis van halfedelstenen, met de bedoeling lichaam en geest te onstpannen en de huid satijnzacht te maken. 

Relaxerende massage lichaam | rug

€ 60 | € 30

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën die een heerlijke geur verspreiden. Geniet van zachte strijkbewegingen met de juiste druk op de juiste plaats.

Hot-Stone lichaam | rug

€ 65 | € 35

In het verre oosten werden massage met speciale verwarmde stenen al duizenden jaren geleden met succes toegepast. Doel was en is: Het opnieuw in balans brengen van lichaam en de geest. De combinatie van (zeer speciale) warme stenen geeft een sterke relaxatie van het lichaam. Bevordert de doorbloeding en zorgt voor een betere zuurstof-voorziening.

Anti Cellulites pakking

45 min | € 45
90 min | € 80

Pakking vooral geschikt bij lokale vetophopingen en cellulites op heupen, buik en bovenbenen. De behandeling start met een zuiverende peeling. Hierna volgt de anticellulitis pakking. Nadat de pakking wordt afgenomen, komt er een anti cellulitis massage met aangepaste crème. Om de beste resultaten van uw behandeling te behalen, is het noodzakelijk dat u zich ook thuis verder met de aangepaste producten verzorgt.

Relax-, ontgiftend of afslankende massages en pakkingen

90 min | € 90

De texturen van deze pakkingen zijn ultrazacht en heerlijk geparfumeerd. We werken hier met de lichaamsproducten van het merk Payot. De pakking is een mix van klei, balsem op basis van halfedelstenen en kostbare oliën. Eens deze pakking werd aangebracht op het lichaam, wordt men overhuld door een heerlijk ontspannen gevoel. Men kan kiezen uit het aanbod van relaxerende, ontgiftende (om het silhouet te verfijnen) of stimulerende (verstevigend) pakkingen. Na de pakking volgt een verkwikkende douche en vervolgens kan u genieten van een heerlijke massage. De massage wordt uitgevoerd met kostbare oliën. u kiezen voor een relaxerende massage, ontgiftende massage, stimulerende massage.