fbpx
 

Brows & lashes

All you need is love… and a good lash artist

Je zou het niet verwachten maar de vorm van je wenkbrauwen en je wimpers bepalen de uitdrukking van je gelaat. Spring binnen voor advies.

Onze behandelingen

Wimpertrosjes

€ 35

Bij een wimperverlenging met wimpertrosjes wordt een trosje kunstwimpers op meerdere natuurlijke wimpers gekleefd met een speciale wimperlijm. Afhankelijk van het gewenste resultaat worden er per oog 15 à 30 wimpertrosjes aangebracht. Het resultaat is zeer mooi en opvallend.

Wimperextensions

€ 99

Individuele wimpers zijn momenteel een echte hype! Bij deze techniek wordt er op elke natuurlijke wimper een synthetische wimper geplaatst met een daarvoor bestemde lijm. Afhankelijk van het gewenste resultaat worden er per oog 80 à 100 kunstwimpers aangebracht. Het resultaat oogt mooi en natuurlijk.

Wimperextensions onderhoud l verwijderen

€ 45| € 10

Mits een correcte naverzorging verdwijnen de kunstwimpers samen met de vernieuwing van de natuurlijke wimpers. Daardoor wordt aangeraden om gemiddeld na 3 weken de wimpers bij te werken om een vol effect te behouden. Op elke nieuwe wimper wordt dan terug een kunstwimper geplaatst.

Wimpers verven | wenkbrauwen verven

€ 10

Door een eenvoudige kleuring krijg het gelaat meteen uitdrukking met toch een heel natuurlijke look. Ideaal voor mensen met zeer lichte wimpers/wenkbrauwen.

Brow tinting incl. epilatie

€ 35

Wie op zoek is naar iets meer maar voor wie permanent make-up een stapje te ver is, kan gaan voor een brow-tinting. Met deze semi-permanente kleuring wordt een mooie wenkbrauw ingekleurd en het resultaat blijft zichtbaar gedurende 6 weken.

Wimperlift

€ 55

Een lift van de wimpers is de ideale manier om prachtig krullende wimpers te bekomen met toch een zeer natuurlijke look. Dankzij een wimperpermanent en kleuring tonen de wimpers langer en de ogen groter. Dit effect blijft ongeveer 6 – 8 weken.

PMU hairstrokes

€ 300

Deze semi-permanente techniek bezorgt je in een mum van tijd mooie en volle wenkbrauwen. Met een steriele blade wordt een oppervlakkig krasje gemaakt net onder de bovenste huidlaag. Hierin wordt pigment gebracht. Op deze manier worden mooie haartjes in de huid getekend, die bijna niet van echt te onderscheiden zijn.

Powderbrows

€ 350

Bij powderbrow techniek wordt de wenkbrauw volledig Ingeschaduwd. Met deze techniek wordt er op subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauw hebt gepoederd. Door het ombre effect van deze techniek blijft het natuurlijk ogen. Deze techniek wordt toegepast met een PMU apparaat.