Face

Because facials are more relaxing than flowers

Voor onze gelaatsbehandelingen werken wij met de kwaliteitsmerken Environ en Payot. Voor elk specifieke huidtype/huidprobleem hebben wij een geschikte behandeling/product. Maak je keuze uit onze menukaart aan gelaatsbehandelingen.

ENVIRON INTRODUCTIEBEHANDELING

Discovery (alleen 1ste behandeling)

75 min | € 65

Tijdens deze eerste gelaatsbehandeling wordt na een complete en grondige huidanalyse de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

Oogmake-up verwijderen, pré-reinigen, reinigen, tonifiëren, huidanalyse, epilatie wenkbrauwen/bovelip, verhelderende massage, hydraterende verzorging en UV-bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder indien gewenst, persoonlijk advies en opmaak van behandelingsplan voor thuis en in het instituut.

ENVIRON MANUELE BEHANDELINGEN

Environ Express

50 min | € 55

Korte verzorging die de huid meteen opfrist; kan toegepast worden bij ieder huidtype.

Pre-reinigen, micro-exfoliërend masker, reinigen, epilatie wenkbrauwen/bovenlip, tonifiëren, revitaliserend masker met vitamine-olie, hydraterende verzorging/UV-bescherming.

Environ Sensitive

70 min | € 78

Deze rijkelijke gelaatsbehandeling verzacht en kalmeert de reactieve huid en herstelt de beschadigde hydrolipide film. Zachtheid en comfort voor de geïrriteerde, reactieve huid !

Oogmake-up verwijderen, pre-reinigen, micro-exfoliërend masker, reinigen, epilatie wenkbrauwen/bovenlip, tonifiëren, verzachtende massage, kalmerend alginaatmasker, handmassage, hydraterende verzorging/UV-bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder.

Environ Vital

70 min | € 78

Environ Vital combineert vitamine A en krachtige antioxidanten die helpen bij het herstel van de celfuncties.  Uw huid ontspant, wordt zacht, jeugdig en stralend.  ook een ideale behandeling indien er contra-indicaties zijn voor het gebruik van het Ionzyme DF apparaat. Vitaminen, een leven lang, voor een lang leven !

Oogmake-up verwijderen, pre-reinigen, micro-exfoliërend masker, reinigen, epilatie wenkbrauwen/bovelip, tonifiëren, optie: needling met Cosmetic Roll-CIT, revitaliserende massage met vitaminencoctail, revitaliserend alginaatmasker, handmassage, hydraterende verzorging/UV-bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder.

Environ Cool Peel

60 min | € 66
90 min | € 78

Het Environ “Cool Peeling System” is een doeltreffende methode van “milde” peelings die wekelijks of zelfs dagelijks toegepast worden gedurende gemiddeld 6 weken. Dit systeem met zuren in lage concentratie is veilig en efficiënt. Het brengt de huid in optimale gezondheid en bevordert de opname van de vitamines, vervat in de Environ®producten. Deze peelings zijn ideaal voor de behandeling van littekens, ruwe huidtextuur, huidveroudering, door zon beschadigde huid, gedehydrateerde huid en puistjes.

Environ Cool Peel Kuur

korte reiniging 60 min.| complete reiniging 90 min.
€ 66 | € 78

Met deze peelingkuur (3 tot 6 behandelingen) bereiken we ongelooflijke resultaten zonder huidbeschadiging.  Er wordt een lage concentratie lactaatzuur gebruikt om de pH van de huid te verlagen en het brijgeven van groeifactoren te stimuleren.  Dit resulteert in een strakkere en gladdere huid.  De peeling vernietigt bacteriën, verhoogt de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder.  De Cool Peel is ideaal voor een huid met lijntjes en rimpels, dikke, ruwe huid of probleemhuid, beschadiging door zon en rosacea.  In kuur bereikt u optimaal resultaat. Veilig en doeltreffend voor totale huidverjonging!

Oogmake-up verwijderen, pre-reinigen, reinigen, tonifiëren, peeling aangepast aan de huidconditie, revitaliserend alginaatmasker, handmassage, hydraterende verzorging/UV-bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder.
Kuur van 3 behandelingen (intensieve kuur van 3 behandelingen in 3 weken) € 198
Kuur van 6 behandelingen (intensieve kuur van 6 behandelingen in 6 weken) € 396

ENVIRON IONZYME DF GELAATSBEHANDELINGEN

Environ Essential

55 min | € 69

Bij deze essentiële behandeling dringen de aangebrachte vitaminen heel snel en diep in de huid.  Met de unieke Ionzyme DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Behandeling is zeer geschikt in kuurverband voor het meeste resultaat.

Oogmake-up verwijderen, pre-reinigen, micro-exfoliërend masker, reinigen, epilatie wenkbrauwen/bovenlip, tonifiëren, optie: needling met Cosmetic Roll-CIT, sonoforese en iontoforese met de probe en actief serum op heel het gelaat, hydraterende verzorging/UV-bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder.

Environ Focus

70 min | € 85

Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op twee belangrijke probleemzones met de Ionzyme DF probe en pakt de belangrijkste huidproblemen rechtstreeks aan.  Daarna zorgt een opnamebevorderend masker voor resultaten op het volledig gelaat.

Oogmake-up verwijderen, pre-reinigen, micro-exfoliërend masker, reinigen, epilatie wenkbrauwen/bovenlip, tonifiëren,  optie: needling met Cosmetic Roll-CIT,  2 probleemzones: sonoforese en iontoforese met de probe en actief serum op de probleemzones, veldiontoforese met revitaliserend alginaatmasker of gaas en aangepast vitaminenserum, massage van de handen, hydraterende verzorging/UV-bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder.

Environ Intensive

90 min | € 110

Deze ultieme gelaatsbehandeling verhoogt aanzienlijk het indringen van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbare resultaten.  Met de unieke Ionzyme DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie.  Daarna geeft een opnamebevorderend masker resultaten die voor zich spreken!

Oogmake-up verwijderen, pre-reinigen, micro-exfoliërend masker, reinigen, tonifiëren,  epilatie wenkbrauwen/bovenlip, optie: needling met Cosmetic Roll-CIT,  sonoforese en iontoforese met de probe en actief serum op heel het gelaat, veldiontoforese met revitaliserend alginaatmasker, massage van de handen, hydraterende verzorging/UV-bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder.

Environ Intensive – Collagen Boost

100 min | € 120

Deze ultieme gelaatsbehandeling verhoogt aanzienlijk het indringen van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbare resultaten.  Een gelaatsbehandeling die helpt de aanmaak van collageen te stimuleren, rimpeltjes en littekens te verzachten en verslapte huid te verstevigen.

Oogmake-up verwijderen, pre-reinigen, micro-exfoliërend masker, reinigen, tonifiëren,  epilatie wenkbrauwen/bovenlip, optie: needling met Cosmetic Roll-CIT,  sonoforese en iontoforese met de probe en Sono dfp 312 op heel het gelaat, veldiontoforese met revitaliserend alginaatmasker, massage van de handen, hydraterende verzorging/UV-bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder.

Environ Skin Renewal

75 min | € 99

Deze intense behandeling exfolieert zacht en hydrateert de huid. Ideaal voor vale, verstopte huid en littekens

Oogmake-up verwijderen, pre-reinigen, micro-exfoliërend masker, reinigen, tonifiëren, veldiontoforese met peeling, neutraliseren optie: needling met Cosmetic Roll-CIT, veldiontoforese met hydraterend vitamineproduct, massage van de handen, hydraterende verzorging/UV-bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder.

Environ Lunch Time

15 tot 45 min | € 25 tot € 55

Deze korte maar intensieve behandeling focust op een specifiek huidprobleem op een specifieke huidzone.  Deze behandeling is ideaal wanneer je tijd beperkt is. Voor een zichtbaar resultaat op korte termijn adviseren we deze behandeling in kuur, in combinatie met de Environ Roll-CIT en de Environ producten voor thuisgebruik.. In kuurverband geeft deze behandeling het meeste resultaat.

Reinigen, tonifiëren, optie: needling met Cosmetic Roll-CIT, sonoforese en iontoforese met de probe en actief serum op de probleemzone, hydraterende verzorging/UV bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder.

Te behandelen zones:
– Gladde oogcontouren (30 min – €48)
– Fronslijnen (30 min – €48)
– Gladde lipcontour (20 min – €35)
– Strakke kaaklijn (30 min – €48)
– Strakke hals (30 min – €48)
– Pigmentvlek / per vlek (15 min – €25)
– Litteken nieuw / per litteken (20 min  – €25)
– Litteken oud / per litteken (25 min – €30)
– Onderhuidse ontsteking(en) (15 min – €25)
– Volledig gelaat (45 min – €55)

PAYOT GELAATSBEHANDELINGEN

PAYOT Luxeverzorging Solution Techni liss

90 min | € 80

Collageenvlies verzorging die de eerste lijntjes en bestaande diepe rimpels bestrijdt. Deze verzorging versnelt de huidvernieuwing, versterkt de huidweefsels en vult de huid op.

PAYOT Luxeverzorging Solution Pureté

90 min | € 80

Diepreinigende acné verzorging voor de vette en gemengde huid. Deze zuiverende verzorging ontdoet de huid van zijn onzuiverheden en verfijnt de poriën.

PAYOT Luxeverzorging Solution Optimale

90 min | € 80

Een behandeling speciaal ontworpen voor mannen. Dankzij de specifiek voor hun huid geselecteerde ingrediënten wordt de huid bevrijd van zijn onzuiverheden. Een zacht kleimasker maakt de huid weer zacht en soepel.

PAYOT Luxeverzorging Parfait Expérience

90 min | € 80

Anti-aging/Hydraterende verzorging. De vochtherstellende behandeling voor uw huid die direct langdurig het vochtgehalte verbetert. Deze behandeling is een genot om te ondergaan en laat u volledig ontspannen. Voor een vollere en een gezondheid stralende huid.

PAYOT Luxeverzorging Hydra Expérience

90 min | € 80

Hydraterend mousse masker verzorging. Een ware dorstlesser voor de droge huid. Droogterimpeltjes vervagen en de huid gaat instant stralen. Ideaal voor en na een zon- of wintervakantie.

PAYOT Luxeverzorging Pure White Expérience

90 min | € 80

De teint een nieuwe uitstraling geven en tegelijk het ontstaan van pigmentvlekken afremmen is het doel van deze verzorging. De huid straalt weer en de pigmentvlekken verminderen zichtbaar.

PAYOT Luxeverzorging My Payot Expérience

90 min | € 80

Om tekenen van vermoeidheid, doffe teint te vervagen en de huid nieuwe energie te geven dankzij de krachtige werking van “Superfruit”. Voor elke huid en iedereen die zichzelf en de huid wil opladen met nieuwe energie.