Actie laserontharing

4e sessie aan 1 euro!

Actie laserontharing

Maak voorgoed komaf met ontsierlijke haartjes. Laserontharing werkt door gebruik te maken van het lichaamseigen melanine dat natuurlijk in het haar aanwezig is. De laser stuurt een puls doorheen het haar waarvan de hitte door de melanine naar de haarwortel getransporteerd wordt, waardoor de haarwortel wordt vernietigd.

Een speciale koeltip die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat wanneer de laser een zeer korte puls geeft, de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser. Het resultaat is een pijnloze ontharing. Laserbehandeling geniet daardoor de voorkeur van steeds meer mensen! 

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, hangt af van de te ontharen plaats op uw lichaam, het type van uw huid en de kleur van uw haar. Om dat te bepalen bieden wij u een gratis testsessie laserontharing aan. Wij behandelen u met de laser op een oppervlakte van drie vierkante centimeter. Afhankelijk van hoe u reageert op deze laserontharing, bepalen wij dan hoeveel keer u onder de laser moet voor een definitief resultaat.

Onze laserspecialiste Inge komt langs op:

maandag 30/09/2019

donderdag 10/10/2019

donderdag 7/11/2019

 

Bikini zone + Oksels

VAN 1/03 TOT 31/07/2019
3 SESSIES AAN normale prijs, 4e SESSIE AAN €1
€361 ipv €480!

  • Behandeling 1 aan €120
  • Behandeling 2 aan €120
  • Behandeling 3 aan €120
  • Behandeling 4 aan €1!

Meerkost bij Brazilian €30 per behandeling (x4)
Meerkost bij volledige bikini €60 per behandeling (x4)

Deze promotie is 1 jaar geldig vanaf datum eerste behandeling en is niet overdraagbaar. U heeft recht op een vierde sessie aan 1 euro indien u de geplande data respecteert.
Bij elke sessie wordt de datum van de volgende sessie vastgelegd. Betalen kan per behandeling.

Komt u één van je afspraken niet na, vervalt de behandeling aan €1.
Afspraken kunnen enkel verplaatst worden na voorlegging medisch attest.
Voordeel is enkel geldig met het voordeelkaartje op naam. Niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingen. Niet omzetbaar in geld.

EXTRA VOORDEEL!!!
OKSELS -50%

BOEK NU DE BIKINI-VOORDEELACTIE EN ONTVANG EEN KORTINGSBON VOOR EEN BEHANDELING VAN DE OKSELS.
Opgelet: Deze behandeling met korting kan u enkel boeken tussen 1 juni 2019 en 30 september 2019.
Neem deze kortingsbon mee de dag van uw behandeling. U ontvangt onmiddellijk 60€ korting bij één behandeling van de oksels. Niet cumuleerbaar met andere acties.