Actie laserontharing

4e sessie aan 1 euro!

Actie laserontharing

Maak voorgoed komaf met ontsierlijke haartjes. Laserontharing werkt door gebruik te maken van het lichaamseigen melanine dat natuurlijk in het haar aanwezig is. De laser stuurt een puls doorheen het haar waarvan de hitte door de melanine naar de haarwortel getransporteerd wordt, waardoor de haarwortel wordt vernietigd.

Een speciale koeltip die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat wanneer de laser een zeer korte puls geeft, de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser. Het resultaat is een pijnloze ontharing. Laserbehandeling geniet daardoor de voorkeur van steeds meer mensen! 

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, hangt af van de te ontharen plaats op uw lichaam, het type van uw huid en de kleur van uw haar. Om dat te bepalen bieden wij u een gratis testsessie laserontharing aan. Wij behandelen u met de laser op een oppervlakte van drie vierkante centimeter. Afhankelijk van hoe u reageert op deze laserontharing, bepalen wij dan hoeveel keer u onder de laser moet voor een definitief resultaat.

Onze laserspecialiste Inge komt langs op:

vrijdag  26/10/2018
woensdag  07/11/2018
maandag  10/12/2018

ACTIE Laserontharing: Nog meer Temptation!
3 SESSIES aan 120 euro,
 4e SESSIE aan 1 euro!

geldig tot 1 september tot 30 november 2018

Boek nu deze bikiniactie en ontvang een kortingsbon van 50% voor jouw vriendin op een behandeling van de oksels.