Anti-aging

Because facials are more relaxing than flowers

Transformeer je huid met onze geavanceerde anti-aging behandelingen bij SarahJ Beauty. Want een gelukkige huid begint bij een gezonde huid. Daarom werken we vanuit een totaalconcept met 3 wetenschappelijk onderbouwde merken die zorgvuldig zijn uitgekozen en gaan wij voor een gegarandeerd resultaat.

Voor onze anti-aging gelaatsbehandelingen werken wij met de kwaliteitsmerken Environ en Payot. Voor elk specifieke huidtype/huidprobleem hebben wij een geschikte behandeling/product. Kies uit ons aanbod van beauty-behandelingen en maak een afspraak.

ENVIRON BEHANDELINGEN

Het belang van vitamine A

Een verouderende huid is het gevolg van een tekort aan vitamine A onder invloed van de zon. Corrigeer dat tekort  en je zal een huid krijgen die meer straalt.

Een mooie huid die er gezond uitziet is altijd het rechtstreeks resultaat van vitamine A. Het is het enige bekende molecule die de huid gezond houdt en die voordelen biedt die huidverzorging tegengaat. Een tekort aan vitamine A kan leiden tot een abnormale huid, zoals onregelmatige pigmentatie, beschadiging door de zon, huidveroudering en huidkanker.

 

Voordelen van vitamine A

  • Bevordert de natuurlijke hydratie van de huid en laat haar stralen
  • Versterkt de buitenste laag van de huid, zodat de huid er gezond blijft uitzien.
  • Stimuleert de productie van natuurlijke eiwitten ( collageen en elastine ), zodat de huid er stevig blijft uitzien.
  • Ondersteunt het immuunsysteem van de huid en helpt puistjes voorkomen
  • Draagt bij tot het verminderen van het risico op mogelijke huidkankers

ENVIRON MANUELE BEHANDELINGEN

Discovery (alleen 1ste behandeling)

90 min | € 95

Je eerste Environ gelaatsverzorging.

Het begrijpen van de behoeften van de huid is de eerste stap om een mooie huid te creëren. Tijdens deze gelaatsverzorging wordt na een uitgebreide huidanalyse met de Observ 520 de huidconditie exact bepaald. Persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

Oogmake-up verwijderen, pré-reinigen, reinigen, tonifiëren, huidanalyse, epilatie wenkbrauwen/bovelip, verhelderende massage, hydraterende verzorging en UV-bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder indien gewenst, persoonlijk advies en opmaak van behandelingsplan voor thuis en in het instituut.

Environ Vitamin Touch

60min | € 75

Deze rijkelijke gelaatsbehandeling verzacht en kalmeert de reactieve huid en herstelt de beschadigde hydrolipide film. Zachtheid en comfort voor de geïrriteerde, reactieve huid !

Oogmake-up verwijderen, pre-reinigen, micro-exfoliërend masker, reinigen, epilatie wenkbrauwen/bovenlip, tonifiëren, verzachtende massage, kalmerend alginaatmasker, handmassage, hydraterende verzorging/UV-bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder.

Environ Express

50 min | € 59

Korte verzorging die de huid meteen opfrist; kan toegepast worden bij ieder huidtype.

Pre-reinigen, micro-exfoliërend masker, reinigen, epilatie wenkbrauwen/bovenlip, tonifiëren, massage  met vitamine-olie, hydraterende verzorging/UV-bescherming.

DF MACHINE ESSENTIAL BEHANDELINGEN

De baanbrekende dual electro-Sonic technologie van Environ bepaalt de referentie voor professionele huidbehandelingen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de professionele huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft. Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid, voor het leven.

 Essential Youth Reset

75min | € 95

105 min | € 125

Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes,  schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdige uitstraling.

Oogmake-up verwijderen, pre-reinigen, micro-exfoliërend masker, reinigen, epilatie wenkbrauwen/bovenlip, tonifiëren,  optie: needling met Cosmetic Roll-CIT,  2 probleemzones: sonoforese en iontoforese met de probe en actief serum op de probleemzones, veldiontoforese met revitaliserend alginaatmasker of gaas en aangepast vitaminenserum, massage van de handen, hydraterende verzorging/UV-bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder.

Essential Moisture Boost

75min | € 95

105min | € 125

Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen, en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid.

Oogmake-up verwijderen, pre-reinigen, micro-exfoliërend masker, reinigen, epilatie wenkbrauwen/bovenlip, tonifiëren,  optie: needling met Cosmetic Roll-CIT,  2 probleemzones: sonoforese en iontoforese met de probe en actief serum op de probleemzones, veldiontoforese met revitaliserend alginaatmasker of gaas en aangepast vitaminenserum, massage van de handen, hydraterende verzorging/UV-bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder.

Essential Comfort Calm

75min | € 95

105min | € 125

Ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondhuid.

Oogmake-up verwijderen, pre-reinigen, micro-exfoliërend masker, reinigen, tonifiëren,  epilatie wenkbrauwen/bovenlip, optie: needling met Cosmetic Roll-CIT,  sonoforese en iontoforese met de probe en actief serum op heel het gelaat, veldiontoforese met revitaliserend alginaatmasker, massage van de handen, hydraterende verzorging/UV-bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder.

Essential Radiance Reveal

75 min | € 95

105in | € 125

Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet

Oogmake-up verwijderen, pre-reinigen, micro-exfoliërend masker, reinigen, tonifiëren,  epilatie wenkbrauwen/bovenlip, optie: needling met Cosmetic Roll-CIT,  sonoforese en iontoforese met de probe en Sono dfp 312 op heel het gelaat, veldiontoforese met revitaliserend alginaatmasker, massage van de handen, hydraterende verzorging/UV-bescherming, Jane Iredale verzorgend mineraal poeder.

DF MACHINE FOCUS BEHANDELING

30 min | € 50

Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro-Sonic DF technologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepast. Perfect wanneer je niet veel tijd hebt.

Focus-on Frown behandeling

Een uniek peptidenmix die het aanzien van kraaienpootjes en fronslijnen op het voorhoofd vermindert zodat je huid er jeugdiger uitziet.

focus-on Eye behandeling

onze krachtige peptidencomplex met Hyaluronzuur en zorgt ervoor dat de oogcontour er stralend, gehydrateerd en jeugdig uitziet.

Focus-on Texture behandeling

Een intensieve combinatie van de drie technologieën van Environ: Dual ELECTRO-SONIC, COOL PEEL en MICRO NEEDLING verbeteren het aanzien van zachte littekens en zorgen voor een zachtere, gladdere huidreactie.

COOL PEEL BEHANDELINGEN

De unieke Cool Peel technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr. Fernandes om de huid veilig en efficiënt te verfijne, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap.

Youth Renew Cool Peel

Deze Cool Peel behandeling helpt het aanzien van vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes, schade door de zon en een onegale huidteint te verminderen. Ontdek de kracht van een intelligente huidpeeling die de huid er fris, energiek en jeugdig laat uitzien.

Moisture Boost Cool Peel

Ontwikkeld om het huidoppervlak op een zachte manier glad te maken, de droge, vermoeide huid te revitaliseren en haar een gezonde uitstraling te geven. Deze zachte maar doeltreffende peeling veroorzaakt geen schilfering en kan het hele jaar door worden gebruikt.

Deep Cleansing Cool Peel

De interpretatie van Environ van de klassieke, intens reinigende gelaatsverzorging. Deze unieke methode van intense reiniging van de huid biedt een zachte exfoliatie van het huidoppervlak maar toch een doeltreffende zuiverende werking en verbetering van een onzuivere huid die gevoelig is voor puistjes. Deze unieke, zachte peeling zorgt voor zichtbare verbeteringen.

Bright Recovery Cool Peel

Deze zachte peeling op basis van melkzuur helpt het aanzien van vroegtijdige huidveroudering, fijne lijntjes en een onegale huidteint als gevolg van een overmatige blootstelling aan de zon te verminderen.

Blemish Control Cool peel

Deze krachtige cool peel therapie helpt een onrustige huid die gevoelig is voor puistjes onder controle houden door haar te zuiveren en te reinige, de poriën vrij te maken en onzuiverheden op te lossen.

Vibrant-C Micro Peel

Een geconcentreerde peeling boordevol vitamine C die vers wordt gemengd voor het aanbrengen om een optimale versheid en doeltreffende werking te garanderen. Geeft de huid een gezonde en egale teint en textuur omdat vitamine C essentieel is voor een optimale werking van de huid. Uitstekende keuze voor een door de zon beschadigde, gepigmenteerde en rijpe huid.