Brows, lashes & nails

Geef je wenkbrauwen, wimpers en nagels extra liefde, want ze zorgen voor een fris en verzorgd voorkomen. Complimentjes verzekerd!

Onze brows & lashes treatments

Wimpertrosjes

€ 35

Bij een wimperverlenging met wimpertrosjes wordt een trosje kunstwimpers op meerdere natuurlijke wimpers gekleefd met een speciale wimperlijm. Afhankelijk van het gewenste resultaat worden er per oog 15 à 30 wimpertrosjes aangebracht. Het resultaat is zeer mooi en opvallend.

Wimperextensions

€ 110

Individuele wimpers zijn momenteel een echte hype! Bij deze techniek wordt er op elke natuurlijke wimper een synthetische wimper geplaatst met een daarvoor bestemde lijm. Afhankelijk van het gewenste resultaat worden er per oog 80 à 100 kunstwimpers aangebracht. Het resultaat oogt mooi en natuurlijk.

Wimperextensions onderhoud l verwijderen

€ 49| € 25

Mits een correcte naverzorging verdwijnen de kunstwimpers samen met de vernieuwing van de natuurlijke wimpers. Daardoor wordt aangeraden om gemiddeld na 3 weken de wimpers bij te werken om een vol effect te behouden. Op elke nieuwe wimper wordt dan terug een kunstwimper geplaatst.

Wimpers verven | wenkbrauwen verven

€ 15

Door een eenvoudige kleuring krijg het gelaat meteen uitdrukking met toch een heel natuurlijke look. Ideaal voor mensen met zeer lichte wimpers/wenkbrauwen.

Brow tinting incl. epilatie

€ 35

Wie op zoek is naar iets meer maar voor wie permanent make-up een stapje te ver is, kan gaan voor een brow-tinting. Met deze semi-permanente kleuring wordt een mooie wenkbrauw ingekleurd en het resultaat blijft zichtbaar gedurende 6 weken.

Wimperlift

€ 60

Een lift van de wimpers is de ideale manier om prachtig krullende wimpers te bekomen met toch een zeer natuurlijke look. Dankzij een wimperpermanent en kleuring tonen de wimpers langer en de ogen groter. Dit effect blijft ongeveer 6 – 8 weken.

PMU hairstrokes

€ 300

Deze semi-permanente techniek bezorgt je in een mum van tijd mooie en volle wenkbrauwen. Met een steriele blade wordt een oppervlakkig krasje gemaakt net onder de bovenste huidlaag. Hierin wordt pigment gebracht. Op deze manier worden mooie haartjes in de huid getekend, die bijna niet van echt te onderscheiden zijn.

Powderbrows

€ 350

Bij powderbrow techniek wordt de wenkbrauw volledig Ingeschaduwd. Met deze techniek wordt er op subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauw hebt gepoederd. Door het ombre effect van deze techniek blijft het natuurlijk ogen. Deze techniek wordt toegepast met een PMU apparaat.

Manicure behandelingen

Onze behandelingen

Manicure

€ 30| + € 5

Een verzorgende basis manicure waarbij de nagels worden gevijld, verzorgd en gelakt naar wens.

 

Nagels lakken

€7

Laat je nagels mooi lakken in een kleur naar keuze.

 

Kunstnagels in gel of acryl

€60

Altijd verzorgde nagels in een french manicure of kleur naar keuze in gel of acryl. Ideaal voor nagelbijters of mensen met broze nagels. 

 

Kunstnagels bijwerken

€45

Maandelijkse touch up van je kunstnagels.  

 

Spa Manicure

€37

Een uitgebreide manicure met extra peeling en parraffinepakking waarbij de nagels worden gelakt in een kleur naar keuze.