Cryolipolyse

2 zones voor de prijs van 1!

Cryolipolyse

Cryolipolyse, dé manier om vetzones aan te pakken

Cryolipolyse is een figuurcorrigerende technologie die u kan helpen afslanken door het bevriezen van de vetcellen in de bovenste laag van uw lichaamsvet. Lichaamsvet bestaat uit verschillende lagen. De dikte van de onderhuidse laag kan door gezonde voeding en lichaamsbeweging worden verminderd. De bovenste laag is echter hardnekkig omdat deze nauwelijks wordt doorbloed. Bevriezing van de vetcellen in deze vetlaag  zorgt ervoor dat de cellen worden vernietigd en op een natuurlijke wijze door uw lichaam kunnen worden afgevoerd. Het is bekend dat vetcellen slechter tegen koude kunnen dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen deze vetcellen tijdens een cryo-behandeling worden aangepakt zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. U ondergaat dan ook een volledig veilige behandeling en hoeft zich geen zorgen te maken om gezondheidsrisico’s. Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer u wilt afvallen of af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen die met sporten of een dieet maar niet willen verdwijnen.

Hoe werkt een cryo-behandeling?
De pads van dit apparaat worden direct op de probleemzone(s) geplaatst. Dit is pijnloos, het enige wat u voelt is warmte en koude. Daar waar de pads zijn geplaatst worden de onderhuidse vetcellen afgebroken: door gecontroleerde verwarming en snelle afkoeling, in combinatie met electro-stimulatie, kristalliseren de vetcellen en vallen uitelkaar. Deze vetcellen worden vernietigd en komen niet meer terug.

De uiteengevallen vetcellen worden vervolgens langzaam door het lichaam zelf, via de lever en de nieren, afgevoerd. De eerste 2 maanden verdwijnen de meeste cellen en meestal merkt u al na drie tot zes weken het effect van de behandeling. Na ongeveer zes maanden zijn alle afgebroken vetcellen door en uit het lichaam afgevoerd. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen.

Nabehandeling
Na een Cryolipolyse-behandeling is er geen sprake van ‘down-time’, u kunt daardoor direct verder gaan met uw dagelijkse bezigheden. Wel is het van groot belang dat u dagelijks, tot 4 weken na de behandeling, minimaal 2 liter water drinkt. Dit is zeer belangrijk om alle vrijgekomen afvalstoffen op een natuurlijke wijze af te voeren uit het lichaam.

Meer weten? Vraag vrijblijvend meer info!