Clarity+: Je oplossing tegen puistjes uitgelegd

Clarity+: Je oplossing tegen puistjes uitgelegd

Alsof wallen nog niet genoeg waren …’s morgens naar je spiegelbeeld staren en vijf rijpe pukkels verwelkomen is verre van een pretje. Soms geven we ze zelfs namen, in een poging het onprettig en onzekere gevoel weg te lachen. Goedemorgen Louise, Raf, Karel, Marie en Sien!

Mensen met acne begrijpen dit maar al te goed. En ook al heb je mooie ogen, prachtige lippen, weelderig haar zoals dat van Doutzen Kroes of de geweldige humor van Michelle Obama, die verschrikkelijke rode bobbeltjes zijn het enige wat je nog ziet. Waardoor je zelfvertrouwen vaak nog sneller keldert dan je duikboot bij een spelletje Zeeslag.

 

Focus Care Clarity+, je reddende engel!

Het Clarity+ gamma is een innoverend systeem in 3 stappen dat een volledige skincare oplossing biedt. Elke stap bevat producten die specifiek zijn ontwikkeld om de belangrijkste oorzaken van puistjes en onzuiverheden aan te pakken door je huid precies te geven wat ze nodig heeft, waar ze het nodig heeft.

Stap 1: reinigen

Het gebruik van Sebu-Wash Cleanser en Sebu-Tone helpt verstopping van de poriën en overtollig talg tegen te gaan.
• Sebu-Wash: spoelt onzuiverheden en overtollig talg weg.
• Sebu-Tone: helpt dode huidcellen te verwijderen en komaf te maken met je glimmende huid.

 

Stap 2: reguleren

Het gebruik van Sebu-Lac Lotion en Sebu-ACE Oil helpt de ontwikkeling van opvallende puistjes tegen te houden en Sebu-Spot Blemish Gel helpt puistjes te bestrijden.
• Sebu-Lac Lotion: helpt je huidtextuur en het aanzien van je huid te verbeteren.
• Sebu-ACE Oil: helpt je huid te voeden met essentiële vitaminen A, C en E.
• Sebu-Spot Blemish Gel: je S.O.S. hulpmiddel die puistjes bestrijden.

 

Stap 3: zuiveren

Wanneer je het Sebu-Clear Masque om de twee dagen ‘s avonds gebruikt, vermindert het verschijnen van die vervelende puistjes.
Sebu-Clear Masque: zuivert bestaande puistjes, bevordert de celvernieuwing en helpt je huid er fris en gezond uit te zien.

 

Hoelang moet ik wachten om resultaten te zien?

Acne is een complexe huidconditie. Resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon en hangt af van de ernst van de ontsteking. De meeste mensen kunnen snel nadat ze beginnen met het Focus Care™ Clarity+ gamma zichtbare verbeteringen zien. (Neem maar afscheid van Louise, Raf, Karel, Marie en Sara). ;)

De sleutel tot het succes van het gamma is het gecombineerde dagelijkse gebruik van de Sebu-Lac Lotion en de Sebu-ACE Oil, en de toevoeging van het Sebu-Clear Masque om de twee dagen.