Pigmentation Power

Pigmentation Power

Pigment wordt gevormd in de pigmentcellen via een oxidatieproces. Vrije radicalen breken de vitamines in de huid af en beschadigen het DNA van de huidcellen, dus ook van de pigmentcellen. Hierdoor geraakt de pigmentcel het noorden kwijt en produceert ze teveel pigment. Op deze zones zie je dan onaantrekkelijke vlekken verschijnen. Die overproductie kan door verschillende factoren getriggerd worden, zoals je hormonen, een overmatige blootstelling aan de zon en genetische aanleg.

HOE PAKT ENVIRON EEN GEPIGMENTEERDE HUID AAN?

1. Eerst Normaliseren om een gezonde huid te bekomen met het VITAMIN STEP-UP SYSTEM

2. Daarna Doelgericht behandelen met het Focus Care Radiance+ gamma

MELA-SMART SYSTEM

Het Mela-Smart System is 1 systeem met 4 producten dat de 6 processen van pigmentvorming controleert.

STAP 1: Multi-Bioactive Mela-Prep Lotion bevat een combinatie van hoogstaande en wetenschappelijk geformuleerde ingrediënten zoals Sepiwhite MSH, Niacinamide en Alfa-Arbutine (10 keer efficiënter dan Arbutine) die zorgen voor een stralende, gelijkmatige teint.

STAP 2: Vita-Botanical Mela-Fade Serum System bevat 2 serums met vitaminen en plantaardige ingrediënten die samenwerken en elkaar versterken. Ze dragen bij tot het aanpakken van de oorzaak van pigmentatie en huidverkleuring en helpen om een ongelijkmatige huid en zonneschade te verbeteren.

STAP 3: Intense C-Boost Mela-Even Cream, een hoogtechnologische crème met vitamine C, verhoogt de natuurlijke bescherming van de huid tegen UV-stralen en laat de huid glanzen en stralen: de huid ziet er merkbaar gezonder uit.

WAAROM MEERDERE PRODUCTEN?

Het Mela-Smart System bevat verschillende combinaties van wetenschappelijk onderzochte ingrediënten om een oneffen teint te verbeteren. Deze ingrediënten zijn te talrijk en te hoog geconcentreerd om samen in één product te verwerken.

HOE GEBRUIKEN? (’s Ochtends en ‘s avonds)

1. Pre-reinigen, reinigen en tonifiëren

2. Breng de Mela-Prep Lotion aan op de donkere vlekken

3. Meng eenzelfde hoeveelheid Mela-Fade Serum A&B in de hand en breng dit aan op de donkere vlekken

4. Breng Mela-Even Cream aan op volledig gelaat, hals en decolleté

5. Hydrateer de huid met je moisturiser van het Vitamin STEP-UP SYSTEM

DON’T FORGET!

Smeer elke ochtend, winter en zomer, je RAD SPF 15 of Alpha Day Lotion SPF15 op je gelaat en alle zones die blootgesteld worden. Draag lente en zomer UV-beschermende kledij en beperk blootstelling aan de zon.

Ga je zonnebaden of ben je op vakantie, draag dan een katoenen hoed met brede rand, bescherm je oogcontour met een UV- beschermende zonnebril en breng je zonnecrème om het anderhalf uur opnieuw aan.

WIST JE DAT?

Skincare Ultimate van Advanced Nutrition Programme is een Skincare box met 28 dagelijkse porties huidsupplementen. Vitaminen en antioxidanten beschermen je huid ook van binnenuit tegen zon en dennenschorsextract draagt bij tot een egalere teint.

Powder-Me SPF 30 Dry Sunscreen van jane iredale is een zeer waterbestendig, droog, mineraal szonnepoeder voor gelaat en lichaam, dat niet kleeft of uitloopt bij het zweten. Breng dit poeder ’s ochtends bovenop je Environ Sun Care aan. Kan ook over de make-up en on-the-go aangebracht worden. Kies de kleur in functie van je eigen teint.