STAP 1: VOEDEN – Huidsupplementen die de huid van binnenuit voeden

STAP 1: VOEDEN – Huidsupplementen die de huid van binnenuit voeden

Ik hoor het je al denken; waarom zou ik voedingssupplementen voor mijn huid slikken? Awel, deze supplementen versterken de werking van de verzorgingsproducten die je op je huid smeert. Deze producten zijn ontwikkeld op basis van beproefde wetenschappelijke formules en bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen.

Hoe gezond je op dit moment al eet, gezonde voeding volstaat niet. De voedingsstoffen die via je voeding naar je lichaam gaan worden opgenomen door het bloed en worden afgegeven aan de organen (hart, longen, nieren, enz…). Je huid is je grootste orgaan en profiteert jammer genoeg als laatste van diezelfde voedingsstoffen. Vergelijk het met een trein: aan het station stappen vele mensen op. Bij elke halte (hart, longen,…) stappen er een aantal passagiers af. Wanneer de trein de eindhalte heeft bereikt, zit er zo goed als niemand meer op en zo blijven er dus nog weinig voedingsstoffen over voor jouw huid.

Wanneer je al dagelijks extra vitamines inneemt is dat natuurlijk ook al super! Maar deze vitamines werken specifiek op de huid in correcte en doeltreffende dosissen die een zichtbaar verschil maken voor je huid. De vitamines en mineralen zijn zorgvuldig getest op kwaliteit en werkzaamheid en ze zijn gemakkelijk absorbeerbaar door je lichaam.

 

             

En wanneer stop je met deze vitamines? Het antwoord is simpel; niet! Stoppen met het nemen van Advanced Nutrition Programme huidsupplementen zou net hetzelfde effect hebben als stoppen met je Environ skincare, je huidconditie gaat achteruit. Je stopt toch ook niet met het eten van groenten en fruit omdat je weet dat ze vitamines bevatten die noodzakelijk zijn voor een gezond lichaam en dus ook een gezonde huid? Blijven innemen is de boodschap!

Thank us later ;-)

Wil je meer informatie over ons stappenplan naar een gezonde huid? Spring dan even binnen of neem contact op voor meer info!

Liefs

Sarah

x