STAP 2: VERSTERKEN – Versterk je huid met het oh zo belangrijke vitamine A

STAP 2: VERSTERKEN – Versterk je huid met het oh zo belangrijke vitamine A

Heb je een onrustige huid? Een uitermate vette huid of een gelaat dat steeds droog en trekkerig aanvoelt?

Je huid is constant in ontwikkeling en heeft op elke leeftijd en elk seizoen andere noden. Zou het niet handig zijn om één merk aan je zijde te hebben dat met je huid mee evolueert? Eén merk dat het vitaminegehalte aanpast aan de leeftijd en bepaalde specifieke producten gebruikt bij specifieke huidcondities?

Environ is zo’n merk. Het merk houdt vast aan het concept waarin afgebroken vitamines in de huid vervangen worden. Het is een merk dat voor elke leeftijd en iedere huidconditie specifieke producten biedt. Het goeie nieuws is dat het niet uitmaakt hoe je je huid vroeger behandelde, hoe oud je bent of hoe je huid er nu aan toe is; ze kan altijd verbeterd worden. Dat komt omdat de huid zichzelf voortdurend vernieuwt. Welke leeftijd je ook hebt, vitamine A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan. Samen met andere vitamines vormt het de basis van de verzorgingsproducten van Environ.

Het unieke vitamine A-stappenplan van Environ laat je huid geleidelijk aan wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Ben jij nog steeds zoekende naar de ideale producten voor je huid? Kom gewoon eens binnen en vraag advies. Na zoveel mooie resultaten te hebben gezien ben ik er echt van overtuigd dat wij je huid perfect in balans krijgen waardoor deze haar jeugdigheid terugvindt.

Liefs

Sarah

x