Geef je haren een volumeboost!

Geef je haren een volumeboost!

Clip extensions, weavings of weft extensions, keratine extensions, tape extensions, micro rings, tubing extensions, innaaien, weaven, inbranden, inplakken, … er zijn zoooooveel verschillende soorten extensions. Je zou voor minder helemaal het noorden kwijt geraken en niet meer weten welke methode nu het mooiste én het minst schadelijk is voor je eigen haar.

Weaving Extensions

Wij bij SarahJ werken het liefst met Weaving Extensions, ook wel haarmatten of hairwefts genoemd.Met deze extensions heb je ook in een mum van tijd prachtige (lange) lokken. De haren die we bij deze methode gebruiken zijn 100% natuurlijke Double Drawn Remy haren die niet zijn behandeld met siliconen of oliën. De wefts worden tussen de eigen haren genaaid en het grote voordeel is dat je ze tot 1 jaar na het zetten kunt blijven hergebruiken. Mits een goeie verzorging uiteraard.

Keratine Extensions van Great Lenghts

Een 2demethode waar we in ons salon mee werken zijn de Keratine Extensions van Great Lenghts.

Dit zijn losse plukjes haar die we met behulp van een toestel in je haren plaatsen. Omdat het losse bundeltjes haar zijn kan er rekening worden gehouden met je weerborstels. Op weerborstels mag je namelijk nooit extensions plaatsen omdat ze de haren van je weerborstel kunnen uittrekken of laten breken. De klassieke manier om dit soort extensions in je haar te plaatsen is het inbranden met behulp van een warmtetoestel die de keratine doet smelten op je eigen haren. Aangezien deze methode schadelijk kan zijn voor je haren kiezen wij voor de koude methode op basis van trillingen. Met extensions kun je zoveel kanten uit; je kunt de haren verdikken, verlengen, kleuraccenten toevoegen, … met als resultaat een heel natuurlijk ogende haardos.

Deze haarextensions zakken niet uit en groeien mooi mee uit met je eigen haren. Je moet ze natuurlijk wel na 4 maanden laten verwijderen en voor het best blijvende resultaat zou je ze maandelijks even moeten laten controleren.

Zijn extensions schadelijk voor je haren?

Ik krijg vaak de vraag of extensions schadelijk zijn voor je haren? Ik kan dan enkel antwoorden dat er dus veel methodes op de markt zijn die inderdaad wel schadelijk kunnen zijn voor je haren. Maar wanneer ze professioneel door onze styliste en met onze methode worden gezet zijn ze totaal niet schadelijk. Je mag nl. ook geen spanning hebben op de haren en ze mogen zeker niet te dicht tegen de eigen hoofdhuid staan. Je kan je haren verlengen, verdikken, een kleureffect toevoegen, een Hollywood effect laten zetten, een volume behandeling mee doen, …

Het belang van een profesionele extensionstyliste!

Wanneer je gaat googlen kom je ontzettend veel methodes tegen en nog meer ervaringsverhalen. Laat je vooral niet afschrikken door deze sensationele berichten. Het allerbelangrijkste is dat je kiest voor een geschoolde extensionstyliste die werkt met zeer kwalitatief materiaal. Jammer genoeg zijn er heel wat mensen die zichzelf uitroepen tot meest bekwame extensionstyliste zonder enige opleiding.

In ons salon werken uitsluitend professionele kappers die een continue bijscholing volgen in de nieuwste technieken en materialen. Bovendien kiezen wij voor gerenommeerde, kwalitatieve merken.

Overweeg je om extensions te laten zetten?  Spring gerust eens binnen en vraag vrijblijvend meer informatie over onze technieken.

Liefs

Sarah xx