Schenk met inTENsity een geur op maat

Schenk met inTENsity een geur op maat

Eerder dit jaar lanceerden we bij Sarahj inTENsity, een eigen parfumlijn met 10 verschillende geuren. De geuren werden geïnspireerd door de 4 seizoenen waarbij elke seizoen een ‘sporty’ en een ‘classy’ lijn bevat. Zo is er altijd wel een Eau de Parfum dat bij u past. Voor de eindejaarsperiode ontwikkelden we 5 nieuwe geuren.

Geuren (en dus ook parfum) worden verwerkt in het limbisch systeem in de hersenen, ook wel het emotioneel brein genoemd. We reageren instinctief en emotioneel op geurprikkels. Een geur is dan ook iets heel individueels. Dat maakt dat het zeer moeilijk is om voor iemand anders parfum kiezen. Daarbij komt nog dat parfum op elke huid ook anders reageert, afhankelijk van het huidtype, de zuurtegraad van de huid en de leeftijd van de persoon.

“Parfum is als dure lingerie: onzichtbaar voor anderen, maar het verandert iets in je hoofd, het beïnvloedt hoe je je voelt”.
Hoe kies je het juiste parfum?

Elke huid reageert anders op een parfum, daarom is het belangrijk om de geur steeds te testen op je huid. Aan het flesje ruiken haalt niets uit want dan ruik je enkel de alcohol. Test de geur aan de binnenkant van je polsen of op je hand. Nadat je de geur op je huid hebt gespoten wacht je best een tiental minuten om er even aan te ruiken. De eerste paar seconden ruik je nl. enkel de alcohol die meteen vervliegt en na een paar minuten ruik je het werkelijke parfum. Laat het parfum opdrogen zonder erover te wrijven want ook dat verandert de geur.

Nadat je een aantal verschillende geuren hebt geroken kan je neus al die geuren niet meer uit elkaar houden. Na ongeveer drie geuren getest te hebben is het belangrijk om even wat frisse lucht te gaan nemen of ruik je best even aan een tas koffie om je reukvermogen te neutraliseren.

 

 

Enkele parfumweetjes
  • Een parfum blijf je ongeveer vier à vijf uur ruiken. Wil je dat je de geur extra lang blijft hangen, breng je parfum dan aan op warme plaatsen zoals in je hals, tussen je borsten en achter je oren. Maar overdrijf zeker niet en spray ongeveer twee à drie keer. Als je zelf je parfum heel goed kan ruiken is het eigenlijk een teken dat je teveel hebt gesprayd.
  • Ga overdag voor een licht parfum en draag voor feestjes een iets zwaardere geur.
  • Parfum houdt niet goed op een droge huid dus smeer je in met een snel intrekkende bodylotion voor je je parfum opspuit. Op die manier blijft de geur langer hangen. Onze inTENsity geurenlijn bevat ook bijpassende bodylotions bij iedere geur. Op die manier versterk je nog extra je favoriete geur.
  • Spuit het parfum enkel op je huid en niet op je kleding of juwelen. Die kunnen daardoor nl. beschadigd worden.
  • Bewaar je parfum ook best op een droge, koele en donkere plaats. Een goed parfum kan je ongeveer twee jaar bewaren voor het slecht wordt. Als de vloeistof van kleur verandert betekent het dat hij niet meer goed is.
Schenk een geur op maat met inTENsity

Net omdat er maar weinig dingen zo intiem zijn als het kiezen van een parfum kun je Sarahj ons een lege flacon kopen in een mooie geschenkverpakking. De ontvanger van het geschenk kan dan zelf haar geurtje komen kiezen bij ons. Zo vermijd je het risico dat je een ‘verkeerde’ geur schenkt.

Ontdek bij ons het unieke verhaal achter deze Eau de Parfumlijn en al de schatten die deze flacons bevatten. Elke inTENsity geur heeft bovendien een bijhorende body lotion die zorgt voor een extra intense geurbeleving. Kom onze nieuwe geuren ontdekken!