Actie laserontharing

ontharen van de benen: €150 korting

Actie laserontharing

Maak voorgoed komaf met ontsierlijke haartjes. Laserontharing werkt door gebruik te maken van het lichaamseigen melanine dat natuurlijk in het haar aanwezig is. De laser stuurt een puls doorheen het haar waarvan de hitte door de melanine naar de haarwortel getransporteerd wordt, waardoor de haarwortel wordt vernietigd.

Een speciale koeltip die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat wanneer de laser een zeer korte puls geeft, de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser. Het resultaat is een pijnloze ontharing. Laserbehandeling geniet daardoor de voorkeur van steeds meer mensen! 

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, hangt af van de te ontharen plaats op uw lichaam, het type van uw huid en de kleur van uw haar. Om dat te bepalen bieden wij u een gratis testsessie laserontharing aan. Wij behandelen u met de laser op een oppervlakte van drie vierkante centimeter. Afhankelijk van hoe u reageert op deze laserontharing, bepalen wij dan hoeveel keer u onder de laser moet voor een definitief resultaat.

 

Onze laserspecialiste Inge komt langs op:

maandag  
maandag  
vrijdag  

ONTHARING VAN DE BENEN: €150 KORTING

BIJ 3 BEHANDELINGEN EN START TUSSEN 01.12.19 EN 29.02.20

Onderbenen zonder knie: €600 i.p.v. €750
Onderbenen met knie: €750 i.p.v. €900
Volledige benen: €1200 i.p.v. €1350

  • Behandeling 1: normale prijs
  • Behandeling 2:  – €50
  • Behandeling 3:  – €100

Deze promotie is 1 jaar geldig vanaf datum eerste behandeling en is niet overdraagbaar. Reserveren voor de volgende afspraak doe je tijdens elke behandeling. Betalen kan per behandeling. Kom je één van je afspraken niet na, vervalt de dalende vermindering. Afspraken kunnen enkel verplaatst worden na voorlegging medisch attest. Niet cumuleerbaar met andere promoties of kortingen. Niet omzetbaar in geld.