Waxing

There’s a brazilian reasons to get waxed

Maak komaf met ontsierijke haartjes in je gelaat of op je lichaam. Ga voor een behandeling voor waxing of  epliatie of zet de stap naar definitieve ontharing.

Ontharingen

Wenkbrauwen | bovenlip

€ 10

Verwijder ongewenste/storende haartjes in het aangezicht. Wij verwijderen de haartjes mét haarwortel dmv. een pincet of met hars.

Maak je lichaam binikiproof! Wij verwijderen de haartjes mét haarwortel dmv. hars.

Bovenlip + kin | wangen

€ 15| € 20

Verwijder ongewenste/storende haartjes in het aangezicht. Wij verwijderen de haartjes mét haarwortel dmv. een pincet of met hars.

Onderbenen + knie | volledige benen

€ 25 | € 30

Maak je benen rokjesklaar en verwijder ongewenste haartjes. Wij verwijderen de haartjes mét haarwortel dmv. hars.

Bikinilijn | oksels | armen

€ 20| € 15| € 20

Rug | borst

€ 30

Verwijder ongewenste/storende haartjes op rug of borst dmv. hars.

Definitieve ontharingen

Definitieve ontharing bovenlip

Vanaf € 40

Door de pijnloze techniek van laserontharing maak je komaf met ongewenste haartjes op de bovenlip. De laserenergie dringt door de huid tot bij de haarwortel. De energie die het pigment van de haarwortel raakt, wordt omgevormd in warmte. Die warmte vernietigt de haarwortel definitief.

Definitieve ontharing kin

€ 80

Door de pijnloze techniek van laserontharing maak je komaf met ongewenste haartjes op je kin. De laserenergie dringt door de huid tot bij de haarwortel. De energie die het pigment van de haarwortel raakt, wordt omgevormd in warmte. Die warmte vernietigt de haarwortel definitief.

Definitieve ontharing oksels

€ 120

Door de pijnloze techniek van laserontharing maak je komaf met ongewenste haartjes op je oksels. De laserenergie dringt door de huid tot bij de haarwortel. De energie die het pigment van de haarwortel raakt, wordt omgevormd in warmte. Die warmte vernietigt de haarwortel definitief.

Definitieve ontharing bikini

€ 120

Door de pijnloze techniek van laserontharing maak je komaf met ongewenste haartjes ter hoogte van je bikinislip. De laserenergie dringt door de huid tot bij de haarwortel. De energie die het pigment van de haarwortel raakt, wordt omgevormd in warmte. Die warmte vernietigt de haarwortel definitief.

Definitieve ontharing tepelhof (beide borsten)

€ 80

Door de pijnloze techniek van laserontharing maak je komaf met ongewenste haartjes op je tepelhof. De laserenergie dringt door de huid tot bij de haarwortel. De energie die het pigment van de haarwortel raakt, wordt omgevormd in warmte. Die warmte vernietigt de haarwortel definitief.

Definitieve ontharing armen

Vanaf € 180

Door de pijnloze techniek van laserontharing maak je komaf met ongewenste haartjes op je armen. De laserenergie dringt door de huid tot bij de haarwortel. De energie die het pigment van de haarwortel raakt, wordt omgevormd in warmte. Die warmte vernietigt de haarwortel definitief.

Definitieve ontharing onderbenen

Vanaf € 250

Door de pijnloze techniek van laserontharing maak je komaf met ongewenste haartjes op de onderbenen. De laserenergie dringt door de huid tot bij de haarwortel. De energie die het pigment van de haarwortel raakt, wordt omgevormd in warmte. Die warmte vernietigt de haarwortel definitief.

Definitieve ontharing volledige benen

Vanaf € 450

Door de pijnloze techniek van laserontharing maak je komaf met ongewenste haartjes op je benen. De laserenergie dringt door de huid tot bij de haarwortel. De energie die het pigment van de haarwortel raakt, wordt omgevormd in warmte. Die warmte vernietigt de haarwortel definitief.