Face & Body

Beauty is about being comfortable in your own skin

Face & Body | onze behandelingen

Voor onze gelaatsbehandelingen werken wij met de kwaliteitsmerk Payot. Voor elk specifieke huidtype/huidprobleem hebben wij een geschikte behandeling/product. Maak je keuze uit onze menukaart aan gelaatsbehandelingen.

PAYOT Luxeverzorging Solution Techni liss

90 min | € 90

Collageenvlies verzorging die de eerste lijntjes en bestaande diepe rimpels bestrijdt. Deze verzorging versnelt de huidvernieuwing, versterkt de huidweefsels en vult de huid op.

PAYOT Luxeverzorging Solution Pureté

90 min | € 90

Diepreinigende acné verzorging voor de vette en gemengde huid. Deze zuiverende verzorging ontdoet de huid van zijn onzuiverheden en verfijnt de poriën.

PAYOT Luxeverzorging Solution Optimale

90 min | € 90

Een behandeling speciaal ontworpen voor mannen. Dankzij de specifiek voor hun huid geselecteerde ingrediënten wordt de huid bevrijd van zijn onzuiverheden. Een zacht kleimasker maakt de huid weer zacht en soepel.

PAYOT Luxeverzorging Parfait Expérience

90 min | € 90

Anti-aging/Hydraterende verzorging. De vochtherstellende behandeling voor uw huid die direct langdurig het vochtgehalte verbetert. Deze behandeling is een genot om te ondergaan en laat u volledig ontspannen. Voor een vollere en een gezondheid stralende huid.

PAYOT Luxeverzorging Hydra Expérience

90 min | € 90

Hydraterend mousse masker verzorging. Een ware dorstlesser voor de droge huid. Droogterimpeltjes vervagen en de huid gaat instant stralen. Ideaal voor en na een zon- of wintervakantie.

PAYOT Luxeverzorging Pure White Expérience

90 min | € 90

De teint een nieuwe uitstraling geven en tegelijk het ontstaan van pigmentvlekken afremmen is het doel van deze verzorging. De huid straalt weer en de pigmentvlekken verminderen zichtbaar.

PAYOT Luxeverzorging My Payot Expérience

90 min | € 90

Om tekenen van vermoeidheid, doffe teint te vervagen en de huid nieuwe energie te geven dankzij de krachtige werking van “Superfruit”. Voor elke huid en iedereen die zichzelf en de huid wil opladen met nieuwe energie.